Fugleknogle synonym

FUGLEKNOGLE – Krydsord

Fugleknogle — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 1 synonymer for fugleknogle. Se nedenfor hvad fugleknogle betyder og hvordan det bruges på dansk.

Svar ✅ for FUGLEKNOGLE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonym for Fugleknogle – Synonymbog.com

Synonym for Fugleknogle

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet FUGLEKNOGLE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til FUGLEKNOGLE.

Beskrivelse og synonymer for ordet Fugleknogle

FUGLEKNOGLE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Synonym for Fugleknogle her finder du alle synonymer af Fugleknogle sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Fugleknogle Synonym

Fugleknogle Synonym – Dansk Synonymer

lang knogle i mellemfoden på en fugl, fremkommet ved sammenvoksning af mellemfodsknoglerne SPROGBRUG sjældent. Synonym løb.

Synonym for Fugleknogle her finder du alle synonymer af Fugleknogle sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

tars — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

… 1920), a senior synonym for Linophryne corymbifera Regan and Trewavas, 1932 (Pisces … en samling fragmentariske fossile fugleknogler Ira Bridger Beds, …

Visning af: V. Det naturvidenskabelige Fakultet – Tidsskrift.dk

Visning af: V. Det naturvidenskabelige Fakultet| Københavns Universitets Årbog

(Synonymer: Orchis traunstfHneri Saut., Dactylorchis traunsteineri (Saut.) Vermln.) … af fugleknogler i Fløjstrup-uglernes gylp. Dette forhold må sikkert …

FLORA oG FAUNA – Jydsk Naturhistorisk Forening

Synonymer for knogle med 6 bogstaver: … Vi er fast besluttet på at udbrede danske / skandinaviske krydsord til så store dele af verden som overhovedet muligt.

se forslag til synoynmer for Knogle – Krydsord.dk

… den giver Fuglens Navn med nogle Synonymer og omtaler dens Forekomst dels … 675 Billeder af fossile Fugleknogler efter Forfatterens egne Fotografier, …

Full text of “Dansk ornithologisk forenings tidsskrift”

har været Fugleknogler, er meget rimeligt; det er fundet i andre Brandgrave fra lignende Tid7). … for Tragtæble (som Synonym til Hovednavnet). Sorten er.

Lolland-Falsters Aarbog 1928

Keywords: fugleknogle synonym